Botilbud og hybel

Skolen har hybler til om lag 3/4 av elevene. Måltider og fritidsaktiviteter kan benyttes av alle våre elever, uavhengig av om de bor på skolen, bor hjemme eller leier bolig i nærområdet.

Skolens botilbud

Det er viktig at både besøkende, ansatte og elever er med på å skape et trygt og godt miljø på skolen. For dere som bor på hybel gjelder et eget hybelreglement som skal bidra til det. Som beboere på hyblene vil dere også bli godt kjent med skolens miljøarterapeutene, nattevaktene og de ansatte i kantine og kjøkken. Hyblene kan benyttes både i ukedagene og i helgene. Hybelhusene er stengt i skolens høst-, jule-, vinter-, påske- og sommerferie.

Hyblene er møblerte enkeltrom, de fleste med eget bad som inneholder toalett og dusj. De inneholder seng, skrivepult, klesskap, kommode og stol. Hyblene er også utstyrt med pute og dyne, samt gardiner. 

Vårt hybelreglement

Du er selv ansvarlig for å holde hybelen din ren og å vaske sengetøy jevnlig. Det er vaskemaskin og tørketrommel tilgjengelig for alle som bor på skolen. Det er også et felles kjøkken der du kan lage din egen mat hvis du ønsker det.

 

Det er en forutsetning for tildeling av hybel at eleven møter på skolen gjennom skoleåret. I tilfeller
der det er registrert stort fravær, vil avtalen om hybelplass bli vurdert på ny.


Det er forbudt å nyte eller oppbevare rusmidler, eller opptre synlig beruset i hybelhusene eller på
andre deler av skolens område. Samme regel gjelder også ved arrangement, utflukter etc. i skolens regi. Ved avdekket rusbruk på hybelhuset kan du miste hybelen din.

Skolens mattilbud

Kantina er et naturlig møtepunkt både for elever som bor på skolen og andre elever og ansatte på dagtid. Våre ansatte ved kantina legger vekt på et sunt og variert kosthold. Vi ønsker at alle skal bidra til å skape en trivelig atmosfære i kantina. Vi tilbyr fire måltider mandag til fredag og tre måltider i helgen. I vår kantine serverer vi mat fra sunne råvarer med anbefalt næringsinnhold. 

Kantinetilbudet og botilbudet er kostnadsfritt for elevene ved Feiring videregående skole.