Lucas, 23

Jeg hadde ikke klart det uten Feiring vgs. Feiring videregående skole har hjulpet meg utrolig mye.

Jeg har i mange år slitt med å fullføre skole. Alltid hatt høyt fravær og manglende vurderingsgrunnlag. Det var alltid et hat når jeg måtte stå opp og gå på skolen. Dette endret seg da jeg fikk høre om Feiring videregående skole. Skolen brakte nytt håp, og nye muligheter. Ved oppstart så var jeg veldig nervøs selvfølgelig, men det ble raskt byttet ut med glede. Jeg ble møtt av en gjeng blide ansatte og medelever som ønsket meg velkommen.


Jeg fikk hjelp til å komme meg til timene, og masse hjelp med innleveringer. Både lærere og miljøterapeuter flytter fjell for å hjelpe elevene sine. De er et godt støtteapparat for alle, og det er et stort mangfold av personligheter. Så alle finner noen de kan knyttes litt til.
Jeg startet her i 2021 med lave forventninger, og en konstant baktanke om at jeg ikke kom til å klare det. Familien min regnet med at jeg kom til å komme hjem igjen etter noen måneder med senket hode og skuffelse. Men her står jeg. Jeg går nå i 3.klasse, etter mye om og men. Det er helt uvirkelig at jeg etter dette året er ferdig med videregående, og jeg hadde ikke klart det uten Feiring vgs. Ikke bare har de hjulpet meg med å bestå fag, og komme meg gjennom vanskelige tider. De har også hjulpet meg til å bli en bedre person. Jeg har hatt stor personlig vekst her, og til og med gått opp i karakterer.


Jeg anbefaler virkelig Feiring til de som trenger det lille ekstra. Det er gode aktivitetstilbud, og alltid åpent for nye forslag til aktiviteter. Det er tilstelninger som LAN, Halloween fest og mer.

Er du litt skeptisk? Kom på besøk til oss!