Martine, 33

Som ung voksen å komme tilbake til skolebenken i form av videregående skole har ikke vært så lett. Pga. stor aldersforskjell har det vært utfordrende, men takket være Feiring og deres utrolige evne til å tilrettelegge, så har jeg klart å stå i det. Jeg har forsøkt videregående skole mange ganger tidligere, men på grunn av min livssituasjon har jeg aldri klart å fullføre.

Jeg er veldig glad i skole og å lære, og det faglige har aldri vært et problem. Derfor er det veldig godt å endelig ha funnet et sted som kan legge til rette for at jeg kan fullføre, til tross for at det til tider kan være utfordrende.

Selv om det til tider har vært tøft å gå på videregående i voksen alder, så finnes er det en del positive sider og. Jeg merker at motivasjonen og interessen for faget er høyere og evnen til å knytte fagstoff til livserfaring gjør det lettere. Jeg trodde aldri jeg skulle få en ny mulighet og er veldig takknemlig for det. Er du som meg, eldre, men mistet mulighet til skolegang i ung alder på grunn av sykdom, så kan jeg virkelig anbefale Feiring videregående skole.