Feiringbloggen

Her på bloggen ønsker vi å fortelle deg om det som skjer på skolen og dele det som er relevant informasjon for deg som leser. Det vil og bli skrevet tekster om ulike tema. 

Takk for besøket!
I går, 10. juni 2024, fikk vi besøk av tre damer som kjenner til oss fra tidligere. Stortingsrepresentantene Tone Wilhelmsen Trøen og Turid Kristensen og vår kjære ordfører Nina Kristengård ankom Feiring i går og det tok kort tid før vi kunne merke at de var engasjerte i skolen vår.
| av Feiring Vgs
Søsterskole i Nord
Endelig kan Videreskolene, Feiring og Krokeide dele med dere, at vi på Krokeide og Feiring får en ny Søsterskole. Vi ønsker Moen videregående skole velkommen, en skole nord i landet vårt.
| av Feiring Vgs
"Dette er min siste sjanse!"
Gleden var stor når vi siste dag i september kunne ringe Martine. Gleden var større hos Martine. Martine trodde det var en spøk. Det hadde vært en meget dårlig spøk. Martine startet som elev ved Feiring videregående skole høsten 2023.
| av Susann Lilleaas Laache
Pappa deltok ikke på sinnemestringsskurs
Helt siden barnehagen har du våknet på morgenen og sagt til deg selv: «Da er det på`n igjen.» Ja, for det er det, det er. På`n igjen. Nok en dag med kjeft, skulking og «skammekrok.» Nok en dag uten sinnemestringsskurs.
| av Susann Lilleaas Laache
Henter flere bloggartikler...