Feiringbloggen

Her på bloggen ønsker vi å fortelle deg om det som skjer på skolen og dele det som er relevant informasjon for deg som leser. Det vil og bli skrevet tekster om ulike tema. 

Pappa deltok ikke på sinnemestringsskurs
Helt siden barnehagen har du våknet på morgenen og sagt til deg selv: «Da er det på`n igjen.» Ja, for det er det, det er. På`n igjen. Nok en dag med kjeft, skulking og «skammekrok.» Nok en dag uten sinnemestringsskurs.
| av Susann Lilleaas Laache
Styggen på ryggen, ta ferie!
De sier: «Størst av alt er kjærligheten.» Du sier kanskje: «Størst av alt er ensomheten?» Forresten, kanskje du tenker «Kjærlighet har jeg aldri opplevd.» Nyte sommeridyllen med venner? Fjernt for noen. Kanskje fjernt for deg.
| av Susann Lilleaas Laache
Du med ADHD, ta deg sammen
Så fikk du ikke beskjed om at skoene ikke skal stå midt i gangen denne ettermiddagen, men den beskjeden fikk du i går sammen med beskjeden om at du skulle rydde den skitne trusa som lå igjen på gulvet etter at du hadde tatt deg en dusj.
| av Susann Lilleaas Laache
Expedition Hardangervidda 2023
Expedition Hardangervidda 2023 er nå historie. I uke 10 har valgfaget Friluftsliv 1 ved Feiring videregående skole vært på vinterekspedisjon på Hardangervidda.
| av Feiring Vgs
Henter flere bloggartikler...