Skoleåret 2024/25

Vi gleder oss over at vi kan starte med årets først inntak, for skoleåret 2024/25. Vi har et 2. inntak 15. mai og om du ønsker å bli en del av dette, er det viktig at din søknad er komplett innen denne fristen, altså at alle dokumenter er lagt ved og godkjente, for at din søknad skal bli tatt med i årets andre inntak. 

Inntak for skoleåret 2024/25 starter etter søknadsfrist 30. mars 2024. Svar på din søknad vil du motta på e-postadressen som er oppført i din søknad. Har du søkt etter søknadsfristen 30. mars, bør du søke innen vårt 2. inntak med søknadsfrist 15. mai. Etter 15. mai er det fortløpende inntak og eventuelt plassering på venteliste.

Første skoledag i skoleåret 2024/25 er mandag 19. august 2024. Vi kommer tilbake med informasjon om skolestart, åpning av internat og annen informasjon som er relevant for at du skal få en trygg ankomst og start som elev ved Feiring videregående skole. Informasjonen vi deler her på nettsidene våre vil også bli sendt ut per e-post før 1. juli 2024. 

 

Har du fått skoleplass og er over 18 år? Da vil informasjon om skolestart/internat kun bli sendt ut til deg som er myndig, ikke til dine foreldre. Om du ønsker at en forelder/støtteapparat skal kunne be om og få utlevert informasjon per e-post eller telefon, er det viktig at du gir samtykke til dette ved å sende en e-post. 

Har du som forelder eller støtteapparat behov for å overnatte i nærheten ved skolestart? Ta kontakt med oss for å få informasjon om vår avtale med Villa Hasselbakken, et overnattingssted noen få kilometer fra skolen.

Blir du tildelt hybel for skoleåret 2024/25, er det viktig at vi får informasjon om hvilke møbler du ønsker at skal trekkes ut fra hybel. 

Blir du tildelt skoleplass for skoleåret 2024/25, men ombestemmer deg før skolestart, ta kontakt med oss for å gi oss beskjed om dette.